sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Vesivahinko

Kotona tapahtunut vesivahinko on äkillinen onnettomuus, joka on sekoittanut  viime viikkojen aikataulut, ihan kaiken. Kyseessä on oikeastaan tupla ja tripla -muutto, mutta se tapahtuu yhden asunnon sisällä. Kaikki pitää ensin laittaa jonnekin, sitten toiseen paikkaan ja kenties sitten paikalleen tai taas jonnekin. Taidekirjastoni on saunassa, kirjat sentään turvassa.

On raskasta katsoa arkisto läpi. Jos olisin aloittanut väitöskirjan 30 vuotiaana se olisi käsitellyt suomalaista lasimaalausta sakraalitilassa ja 40 vuotiaan monokromaattista maalaustaidetta radikaalina tulkintana.

Paperikeräykseen päätyivät monet kopiot ja muistiinpanot sekä Suomen Taiteilijaseuran, Taidemaalariliiton, Helsingin Taidehallin  ja taidetoimikunnan kokouspaperit. Ihan pieneksi revittynä.

Löytyi myös Lyhdyn, kotimaisen kulttuurialan yhteistyöelimen hallitusohjelmatavoitteet 2011-2015. Lyhtyä Teemu Luukka lainaa päivän (19.6.2011) Helsingin Sanomissa. Mitä nyt oli sinne osannut lisätä digikirjaston kehittämisen (hanke pyörii jo) ja Olympiastadionin korjauksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti