lauantai 14. toukokuuta 2011

Terveiset Tallinnasta

Taidetoimikunnalla on maanantaina kokous. Pirkanmaan Taidetoimikunta kokoontuu pääsääntöisesti maanantaisin. Kokousasioita ei voi juuri availla, mutta taiteenedistämisen teemoja sentään jäsen voi koettaa tuoda julkisesti esille. Näin pesti on mielekäs. Jollei tätä tee, niin siinä ei juuri kummoisempaa tehtävää ole kuin apurahoihin liittyvä mekaniikka tai vallankäyttö, miksi sen sitten haluaakaan nimetä.

Pian ovat läänintaiteilijavalinnan haastattelut. Hakemuksia tuli Pirkanmaalle nelisenkymmentä. Se on suuri ja hieno määrä, myös sisällöllisten mahdollisuuksien puolesta.

Olen ollut viikon Tallinnassa. Viime uutisointina muistan Suomessa Aamulehden Guggenheim-nostatuksen. Ajattelin, että kyllä olen etäännyttävän työresidenssin tarpeessa, niin ahdistavan vaikutuksen se maakuntalehden toimittajatyö taas teki. Kuka kuvittelee olevansa sellainen toimittaja joka käyttää puolisivua lehdestä kysyäkseen haastateltavalta sopivaa kuvaustaustaa ja toisen puolen kertoo, miten kivoja muumeja meillä on.


Linkkejä heille:


Linkkejä meille:
http://www.sirp.ee/
http://www.kulka.ee/
http://www.tallinn2011.ee/est

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti