maanantai 22. elokuuta 2011

Maalausviikko alkaa

Päivä maalattiin Särestössä - paitsi Jari, jolla työskentelyolosuhteet ovat avarat omassa salissa. Aina mennen tullen keskustelemme maalaamisesta ja taiteesta sekä Särestöniemestä. Jonnalla on tärkeä tehtävä koota asioita ja saada ne esille seminaariesitykseen lauantaina. 
Oma metsäateljeeni on Reidarin ateljeen vieressä, siis metsässä. Olen siellä tapetoinut puita paperilla. Enää en tunne eksyväni, olen oppinut näkemään polut ja tunnistamaan mättäitä. Tänään tapasin ala-ataljeessa myös naapureita. Ne olivat niin nopealiikkeisiä, etten osaa sanoa mitä olivat. Seisoin puolituntia paikallani ja koetin suhahtelulta nähdä. Voisi ajatella, että lapinmyyriä http://fi.wikipedia.org/wiki/Lapinmyyrä
Iltapäivällä menimme Kalervo Palsan mökille ja Getsemaneen Kittilään. Paikka on nyt suojeltu ja sitä kunnostetaan. Vaikea tietää millainen se on siistimisen jälkeen, muttei ainakaan enää homehdu. http://www.kittilalehti.com/arkisto/kauko-sorjonen-osti-getsemanen-e2-80-93-paikka-kunnostetaan-museoksi.html Kymmenen minuutin Palsa-mykistyksen jälkeen menimme Einari Junttilan kotimuseoon, siellä meitä odottivat seurallinen Terttu J ja pullakahvit.
Ulla ja Jasmin lähtivät vielä Leville kylpylään. Meillä lämpeää täällä Kaukosessa sauna. Anu on ollut tämänkin päivän kokonaan maalaamassa Särestössä. Äskettäin rapisi sade, lopulta aurinko näyttäytyi; Ounasjoki-maisema on hieno sateen jäljiltä, ruskaakin on jo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti