torstai 18. elokuuta 2011

Uusia poroja

Yksi aina vaan ihastuttavia asioita on poro tien sivussa. Niin niin: onneksi vaaratilanteita ei ole ollut - ne yksinkertaisesti riemastuttavat; kato poro!
Jonnan kanssa lähdettiin Askasta. Kallion Jari otettiin Kaukosen Ounas-kylätalolta kyytiin, Jasmin Anoschkin, Anu Osva ja Ulla Remes olivat jo Särestössä. Tapasimme kaikki ensimmäistä kertaa, söimme ensimmäisen yhteisen aterian; tavallista, maistuvaa kotiruokaa. 
Amanuenssi Heli Tuhkanen esitteli museon, esittelykierros päätyi Reidarin galleriaan. Mihin hintaan Reidarin maalauksia nykyään myydään? Kuka niitä on ostanut ja kerännyt, vuoden päästä Rovaniemen Taidemuseossa on esillä deponoidun kokoelman näyttely. 
Päästiin levittämään suoja ateljeehen, muovi ja ruskea paperi. Tavarat kannettiin sisään ja kotiuduttiin. Aurinko lämmitti ateljeen rappusia, on luvattu hyviä säitä. 
Jasmin muistuttaa vielä Anun belgialaisista vesikirpuista, iltapalaa on tarjolla ja sauna on päällä. Ehkä huomenna jaksaa jo politiikkaa: paikallisen kommunismin juurista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti